Shopen

Lite bilder från våra lokaler.

Daniel ”J:son” Johansson

– delägare

Spanade som liten i både farbrors biltidningar och på amerikanarna som de äldre grabbarna stolt rattade omkring i byarna runt Habo. Det riktiga startskottet blev när farsan fick ett återfall och skaffade sig en 1950 Mercury. Det var 1990, då var jag 15 år.
Strax efter det skaffade jag min första bil, en matt grå Amazon med röda scallops – en riktigt go första bil. Sedan dess har jag bland annat haft några PV, Amazoner och en -56 Mercury ihop med en kompis. Jag har också haft en Cheva -47. Det var ett riktigt skogsvrak men väcker sköna minnen ändå.
I egna garaget har jag en Mercury från -50 och ytterligare en Mercury från -51. Kanske är det farsans återfall som fortfarande spökar hos mig? Har även en Studebaker Pickup från 1950.

Old Iron Kustoms delägare Daniel "J:son" Johansson

Cristian ”Cheva” Carlsson

– delägare

Mitt motorintresse kommer till stor del från mina morbröder som åkte både hojar och jänkare. Även de äldre grabbarna på byn influerade starkt. Grannen hade en Malibu 64:a med trimmad Big Block som han körde dragracing med. Sådana saker sätter sig i en ung pojkes hjärta. Första bilen införskaffades därför redan som 14-åring, en Volvo 140 från -73. Den renoverades och såldes till förmån för en Amazon och en A-traktor, i grunden en Taunus Transit från -62. Första jänkaren köptes som 17-åring, en Impala 63:a.
Efter det har det blivit ett gäng Amazoner och ett par 140:or. Även en 1948 Pontiac Silverstreak 2dr Fastback. I egna garaget står nu en 1955 Chevrolet 2 dr stolpe och en 1963 Chevrolet Impala 2 dr hardtop.

Old Iron Kustoms delägare Cristian Carlsson