Plåtarbeten och rostlagning av entusiastbilar

Vi älskar rost!
Rost är ofta bland det värsta man kan stöta på under en renovering av sin jänkare eller veteranbil. Men så tycker inte vi. Vi har många års erfarenhet av rostlagning och plåtarbeten och hjälper dig med allt från att svetsa i nya golvbrunnar eller skuffgolv till en mer omfattande rostlagning av din entusiastbil.
Vi har både kunskap och rätt utrustning för att kunna hjälpa dig komma vidare i din renovering, oavsett hur stort eller litet ditt rostproblem är.

Vi är duktiga på plåtjobb och älskar customarbeten. Vi hjälper gärna dig som har speciella önskemål eller som vill customisera din drömbil.

Restaurering av entusiastbilar

Hos oss på Old Iron Kustoms är inget projekt det andra likt. Vissa kunder vill ha hjälp med något enstaka arbete för att komma vidare i sin renovering, andra vill hellre ha hjälp med en helrenovering av sin bil. Vi arbetar med alla typer av veteranbilar eller entusiastbilar och med såväl amerikanska som europeiska bilmärken.

Kvalitet

Vi håller vår yrkesstolthet högt och sätter hög kvalitet på våra jobb i främsta rummet. Vi vet att det inte finns några genvägar om man vill ha ett riktigt bra resultat. Liksom mycket annat så är en bra grund en förutsättning för att slutresultatet av din renovering skall bli bra.
Våra kunder skall tryggt kunna lämna sina ögonstenar till oss och därför har vi försäkringar på inlämnade projekt samt flytande helförsäkring på fordon inlämnade på reparation.
Vi importerar delar från USA både med flyg och båt.

Samarbetspartners

Tack vare våra kompetenta samarbetspartners kan vi effektivt hjälpa dig med i stort sett alla arbeten eller modifieringar som rör din entusiastbil. Till exempel:

  • Motor och växellåda
  • Bilelektronik
  • Bilinredning
  • Billackering
  • Billjud